Topp 8K PlayStation 5 TV-apparater för att fÄ ut det bÀsta ögongodiset ur dina nÀsta generations spel

Denna semestersÀsong kommer spelare över hela vÀrlden med största sannolikhet att ta ut sina besparingar för att fÄ tag pÄ PlayStation 5. Av vad vi har lÀrt oss hittills, hÄller den nya konsolgenerationen pÄ att bli den mest visuellt slÄende hittills, med teknik som ger nÀsta generations spel en touch av realism som i huvudsak liknar det verkliga livet.

Men om du vill fĂ„ ut det bĂ€sta av dessa bilder pĂ„ din PS5, kanske du vill spara lite mer pengar (och utrymme) för en ny 8K TV. LĂ„t oss inse det – 4K, trots att det bara nyligen har blivit mer mainstream under de senaste Ă„ren, kommer fortfarande inte att klippa det om man försöker maximera de hisnande grafiska kapaciteterna hos Sonys nya spelmaskin, som kan lĂ€gga ut 8K-bilder.

Med det i Ă„tanke har vi dig tĂ€ckt för nĂ€sta konsolgeneration. Även om det inte finns mĂ„nga 8K-TV-apparater dĂ€r ute för nĂ€rvarande, med tanke pĂ„ att marknaden fortfarande Ă€r relativt ny, har nĂ„gra av branschens tungviktare som Samsung och Sony redan gjort övergĂ„ngen till 8K-omrĂ„det.

Och naturligtvis, eftersom de Àr den senaste tekniken, kommer dessa TV-apparater inte att vara billiga, men som sagt, att fÄ en av dessa bad boys kommer att vara en investering i mÄnga Är framöver. Och enligt tumregeln Àr större nÀstan alltid bÀttre i det hÀr fallet.


Sharp 8T-C60AX1X 60-tums 8K-upplösning Smart TV

Pris: 9 999 S$

Den hÀr 60-tums-TV:n frÄn Sharp kan vara den minsta (och med den minsta, vi menar faktiskt fortfarande ganska enorm) i skÀrmstorlek, men det Àr fortfarande en vÀrdefull pickup för dem som vill maximera den visuella kvaliteten pÄ sina PS5-spel. Med en 8K LCD-panel med HDR-bildkvalitet Àr den hÀr TV:n mer Àn tillrÀckligt för att göra din gamla pÄ skam med suverÀn bildÄtergivning och fÀrg i dina spel.


Samsung QA65Q950TSKXXS 65-tums QLED 8K Q950T Smart TV

Pris: 11 959 S$

Den koreanska teknikjÀtten har tagit gigantiska steg framÄt pÄ 8K-marknaden med sitt Q950TS QLED-sortiment. Med en nÀstan osynlig ram Àr den hÀr TV:n inte bara kraftfull, utan ocksÄ riktigt elegant (och Àven en platsbesparande i det avseendet). Det hÀr sortimentet kommer ocksÄ med sin karaktÀristiska 8K AI-uppskalning, vilket innebÀr att dina spel som inte i sig stöder 8K bara Àr raka upp gjord 8K-vÀrdig. 65-tumsvarianten, den mest prisvÀrda (blinkning) i serien har alla dessa funktioner och kostar inte alls lika mycket som dess större bröder. Vad finns att inte Àlska?


Sony XBR 85Z9G 85-tums 8K HDR Smart Master Series LED-TV

Pris: 23 899 S$

Men naturligtvis, hur kunde samma företag som förebĂ„dar nĂ€sta konsolgeneration inte bygga en TV som kan stödja dess funktioner? 85-tums Z9G Master Series 8K Smart TV Ă€r mer Ă€n tillrĂ€ckligt för att möjligen hĂ„lla PS5:s hela produktlivslĂ€ngd. Med iögonfallande 8K HDR, uppskalningsteknik tack vare 8K X-Reality Pro, och med ett utökat dynamiskt omfĂ„ng, kommer bilden frĂ„n den hĂ€r TV:n att bli sĂ„ bra att den kommer att fĂ„ Johnny Silverhands kĂ€ke att falla innan han ens kan avsluta med att sĂ€ga “hĂ€nförande” .. Dessutom Ă€r det bara trevligt att skaffa om du har en stickler för varumĂ€rkeskonsistens över dina tekniska produkter.


Sharp 8T-C80AX1X 80-tums 8K UHD Android Smart TV

Pris: 39 999 S$

Större Àr alltid bÀttre pÄ TV-marknaden, och Sharps 80-tums storabror till den första posten pÄ vÄr lista förtjÀnar att nÀmnas hÀr helt enkelt för att det Àr fyra gÄnger sÄ mycket som priset för en större skÀrmstorlek. Men vi sÀger att det Àr vÀrt det, om du vill kunna ta in alla vyer i t.ex. Horisont Förbjudet VÀst och den uppskalade versionen av Tsushimas spöke.


Samsung Q900R 98-tums QLED Smart TV

Pris: 99 999 S$

Avrundning av denna lista Àr en som kommer att slÄ av dina strumpor (och förmodligen en del av dina livsbesparingar). Samsungs Q900R QLED 8K Smart TV Àr utan tvekan grÀddan hÀr, inte bara i pris, utan Ànnu viktigare nÀr det gÀller teknik. Trots sin storlek kommer du inte att kunna se en enda pixel pÄ denna best av en TV. Alla 33 miljoner pixlar i dess 98-tums panel skriker detaljer, vars fÀrger förstÀrks till hisnande nivÄer av klarhet av Quantum HDR 4000. 8K AI-uppskalning Àr i stort sett en norm för en Samsung 8K-TV, vilket alltid Àr bra.

Dess Ultra Viewing Angle gör att du kan se bilden frÄn alla vinklar lika tydligt som du skulle göra framifrÄn, vilket alltid Àr bra om du behöver gÄ bort frÄn soffan en stund för att ta en bit eller en drink. Och slutligen justerar dess QLED Intelligent Mode ljusstyrka och volym för att matcha TV:ns miljö, sÄ att du kan spela dina spel utan rÀdsla för att vÀcka barnen eller maken.


!

Relaterade Artiklar

Back to top button