TrĂ€na dig i The Force, Yoda Will i “Star Wars: Tales From the Galaxy’s Edge”

Förmodligen Àr en av de bÀsta anledningarna till att Àga ett VR-headset att spela. Spelet sÀtter dig djupt in i universum, och att stirra upp pÄ Darth Vaders höga figur Àr ett ödmjukt ögonblick. Det börjar se ut som kommer att följa i dess fotspÄr, bara den hÀr gÄngen kommer du att titta ner pÄ Yoda.

Vi har vetat att Lucasfilms uppslukande underhĂ„llningsstudio ILMxLAB arbetade pĂ„ ett nytt VR-spel ett tag och att du skulle ta kontroll över en ny karaktĂ€r vid namn Ady Sun’Zee. Men utöver det visste vi inte sĂ„ mycket.

Spela filmen

Som namnet antyder hÀmtar spelet inspiration frÄn Disneys attraktion vid dess nöjesparker, . Nu i en ny trailer slÀppt av ILMxLAB vet vi lite mer.

Spelet anvÀnder en ramberÀttelse som utspelar sig i den första ordningens tid; du kommer att besöka planeten Batuu (dÀr Disneys nöjespark sÀger sig vara) och köra smÄ uppdrag för att hjÀlpa en lokal bartender, och till och med trÀffa R2D2 och C3P0.

Men den verkliga narrativa handlingen verkar komma frĂ„n en bartender; han kommer att berĂ€tta historien om ett gammalt Jedi-tempel fyllt med en mystisk ondska. Det Ă€r dĂ€r Ady Sun’Zee och Yoda kommer in i bilden. Den delen av historien utspelar sig hundratals Ă„r före hĂ€ndelserna i , nĂ€r de tvĂ„ karaktĂ€rerna utforskar och forntida och övergivna Jedi Temple.

Det ser ut som att Ady Sun’Zee Ă€r en padawan, och du kommer att fĂ„ en chans att anvĂ€nda kraften och svinga ljussvĂ€rden. UngefĂ€r som , kommer ut i flera avsnitt. Den första delen, med Yoda och Ady Sun’Zee, slĂ€pps den 19 november pĂ„ Oculus Quest. Del tvĂ„ kommer i början av 2021, och ILMxLAB antydde att ytterligare delbetalningar kan följa.

KĂ€lla: StarWars.com

Relaterade Artiklar

Back to top button