Twitter testar ett enkelt sĂ€tt att se “Retweets med kommentarer”

Just nu, nÀr du bestÀmmer dig för att retweeta nÄgot som fÄr dig att skratta eller grÄta, har du tvÄ val: bara retweeta det, eller retweeta med en kommentar. Men nÀr ditt fÄfÀnga lilla jag vill se hur mÄnga som retweetade dig senare, kommer du inte att se nÄgot för personer som retweetet med en kommentar. Nu testar Twitter ett sÀtt att se den informationen, tillsammans med kommentarerna.

NÀr du öppnar en viss tweet kan du se hur mÄnga gÄnger nÄgon retweetat den. Klicka eller tryck pÄ det sÄ ser du vem som retweetade det. Men det berÀttar inte hela historien. Du ser bara vem som retweetet utan att kommentera.

Om nÄgon valde att retweeta med en kommentar kommer de inte att dyka upp i listan alls. Ta den hÀr tweeten:

Hej, gör mig en tjÀnst och retweeta detta med en kommentar. Vilken kommentar du vill.
Eftersom det Àr internet Àr jag sÀker pÄ att jag inte kommer att Ängra denna begÀran.

— Josh Hendrickson (@CanterRain) 22 april 2020

Även om det, nĂ€r detta skrivs, listar en retweet, Ă€r det inte korrekt. Andra personer har retweetat med en kommentar (som jag frĂ„gade i tweeten). Nu testar Twitter en uppdatering med vissa Android- och iOS-anvĂ€ndare för att ge dig den information som saknas. Som först upptĂ€cktes av Twitter-anvĂ€ndaren @diviacaroline, kommer iOS-versionen av Twitter-appen att visa tvĂ„ listor: retweets med kommentarer och retweets utan kommentarer. Du kan blĂ€ddra mellan flikarna för att se mer information.

Det ser ut sÄ hÀr! pic.twitter.com/HaVoRMO6T5

— Divia Eden (@diviacaroline) 21 april 2020

En annan twitteranvÀndare, @mehedih_, lade upp skÀrmdumpar frÄn Android som illustrerar en lite annorlunda tagning.

kan ocksÄ bekrÀfta, men jag ser ett lite annorlunda anvÀndargrÀnssnitt pic.twitter.com/UCsE2AH9GL

— mehedi (@mehedih_) 21 april 2020

I sÄ fall, istÀllet för att anvÀnda flikar, valde Twitter att tillhandahÄlla en specifik knapp för att kontrollera retweets med kommentarer. Om du lever och dör av retweets och att veta vad folk har att sÀga om vad du har att sÀga, Àr uppdateringen förmodligen nÄgot att se fram emot ocksÄ.
Åtminstone kan det hjĂ€lpa dig att undvika en besvĂ€rlig Twitter-konversation nĂ€r du inte mĂ€rkte nĂ„gons stöd för din senaste kvicka kommentar

via XDA-Developers

Relaterade Artiklar

Back to top button