Ultra Luxury Lincoln Navigator One lanseras i Kina

Ultra Luxury Lincoln Navigator One lanseras i Kina

Den ultralyxiga Lincoln Niavigator One, som det bara kommer att finnas 30 av i vÀrlden, kommer först ut pÄ vÀgarna i Kina. Det Àr inget fel pÄ den hÀr lyxsuven.

Lincoln Navigator Saker och ting gÄr inte som förvÀntat i USA, eftersom dessa fordon har behövt Äterkallas flera gÄnger under de senaste mÄnaderna. Trots att fordonets försÀljning i USA verkar stabil, fÄr den höga efterfrÄgan frÄn Kina företaget att le. Flaggskepp SUV Efter framgÄngen med modellen i landet, beslutade företaget att erbjuda en speciell version som ett fartyg till salu i landet.

SÀljs endast i Kina Navigator One modell endast 30 stycken kommer att produceras. Fordon byggt pÄ versionen med lÄng hjulbas av Navigator L PÄ Chengdu Motor Show dök ocksÄ upp. Det finns ocksÄ vissa funktioner hos fordonet som inte finns i andra modeller.

VIP-fordon som ett VIP-fordon: Navigator One

Rent generellt Lincon Navigator Även om vi ser serien som familjefordon med tre stolsrader har denna modell bara tvĂ„ stolsrader, som mer ser ut som lyxiga schĂ€slonger Ă€n bilbarnstolar. i mitten ett gigantiskt armstöd Det finns en surfplatta-kontrollskĂ€rm ovanför den. DĂ€rmed Ă€r det möjligt att styra fordonets lyxfunktioner medan du sitter bak.

PÄ taket inne i fordonet dold LED-belysning existerar. Dessutom Navigator One Den har en TV i sig och en soundbar lÀngst ner pÄ TV:n. Naturligtvis stannar fordonets extraordinÀra lyx inte dÀr.

Även i Navigator One Kinesiskt teserveringsset existerar. Utvalt i enlighet med teceremonin, som har en viktig plats i kinesisk kultur, gör detta lyxset det ocksĂ„ möjligt för passagerare att dricka nĂ„got varmt.

FrÄn utsidan, fordonet silverlila dubbeltons specialfÀrg vÀcker genast uppmÀrksamhet. SmÄ hjul skulle förstÄs inte passa en sÄ hÀr magnifik bil, sÄ Lincolns val blev 22-tumshjul.

Även om det inte finns nĂ„gon förklaring till vad som finns under huven pĂ„ Lincoln Navigator One, Ă€r det mest troliga alternativet en 3,5-liters turboladdad V6-motor. I andra modeller denna motor 440 hk genererade ström. Fordonet kommer ocksĂ„ med fyrhjulsdrift och en 10-vĂ€xlad vĂ€xellĂ„da. Det uppges att 30 Lincoln Navigator One kan ha sĂ„lts innan mĂ€ssan var slut.