Xiaomi FlipBuds Pro tillkÀnnagav: HÀr Àr priset och funktionerna

Xiaomi har tillkÀnnagett den nya FlipBuds Pro-modellen för dem som vill ha ett helt trÄdlöst headset med avancerade funktioner. FlipBuds Pro sticker ut med sin AirPods Pro-liknande design och har mÄnga funktioner, inklusive aktiv brusreducering.

USA-reklam med beskedet att han kommer att tas bort frÄn svarta listan Kinesisk teknikjÀtte som överlevde att vara den andra Huawei Xiaomiintroducerade en ny serie pÄ marknaden för helt trÄdlösa hörlurar (TWS), som har vuxit i popularitet de senaste Ären. Den första produkten i Flipbuds-serien. Xiaomi FlipBuds ProDet kommer att bli ett trÄdlöst headset av högsta klass.

Xiaomi FlipBuds Pro, som har en design som Ă€r Apples mest “premium” trĂ„dlösa hörlurar med sin silikonspetsstruktur, efterfrĂ„gas sĂ€rskilt av musikĂ€lskare. Active Noise Cancellation (ANC) erbjuder ocksĂ„ funktionen. Den största skillnaden mellan FlipBuds Pro och AirPods Pro Ă€r höjden. svart att ha en design.

AnvÀnder Qualcomms QCC5151 ljudchip och 11 mm ultradynamiska ljuddrivrutiner Utlovar en ljudupplevelse av hög kvalitet med FlipBuds Pro, Bluetooth 5.2 Den erbjuder en uppdaterad trÄdlös anslutning med Hörlurar till Xiaomi har lÄg latens för en bra upplevelse under sÄvÀl spel som musik.

LÄngt tryck pÄ höger eller vÀnster hörsnÀcka i FlipBuds Pro, som har extremt praktiska kontroller, vÀxla mellan transparent lÀge och brusreducerande lÀge det Àr bra att göra. NÀr du trycker pÄ hörlurarna en gÄng kan du svara pÄ inkommande samtal, starta eller stoppa musiken; genom att trycka tvÄ gÄnger avvisas samtalet eller hoppa till nÀsta lÄt.

En av de bÀsta aspekterna av FlipBuds Pro, som du kan ansluta till din smartphone och dator samtidigt med stöd för dubbla enheter, Àr att ansluta tvÄ par FlipBuds Pro till samma enhet. synkron att du kan. SÄledes kan du lyssna pÄ samma musik eller se filmen med en vÀn eller Àlskade genom att koppla in separata hörlurar.

Med stöd för upp till 40dB brusreducering vid högsta ANC-instÀllning, lÄter FlipBuds Pro dig vÀxla mellan lÀgen för bÀsta brusreducerande instÀllning. Du kan Àndra denna Àndring frÄn snabbinstÀllningsmenyn om du har en Xiaomi-smarttelefon, om du har en annan Android-telefon. XiaoAI Du kan göra det frÄn appen.

Upp till 7 timmar med endast hörlurar, med laddningsfodral Upp till 28 timmars anvÀndning pÄ en enda laddning FlipBuds Pro, som har en lÄng tid, erbjuder 5 timmar respektive 22 timmars anvÀndning pÄ en enda laddning, nÀr brusreduceringsfunktionen Àr pÄslagen. FlipBuds Pro, som för nÀrvarande endast Àr tillgÀnglig i Kina, 124 dollar Den har en prislapp.

KĂ€lla: https://www.gizmochina.com/2021/05/13/xiaomi-flipbuds-pro-launch-china-anc/

Relaterade Artiklar

Back to top button