4 miljarder erbjudande frÄn Apple till Fatih Project!

Apples vd Tim Cook, som kommer att besöka Turkiets första Apple Store, planerar att lÀgga ett fast bud pÄ Fatih-projektet medan han Àr i vÄrt land. Om de accepteras kommer de nya surfplattorna som ska distribueras till studenter att komma frÄn Apple.

Det har blivit kÀnt att Tim Cook, VD för företaget, som kommer till Turkiet i februari för öppnandet av den första Apple Store (Zorlu Center) i vÄrt land, ocksÄ kommer att hÄlla olika möten för Fatih-projektet.

Tim Cook, som fick reda pÄ att öppningsceremonin inte var det enda syftet med hans besök i Turkiet, förvÀntas trÀffa först premiÀrminister Recep Tayyip Erdogan, sedan med president Abdullah Gul och sedan lÀgga ett bud pÄ cirka 4 miljarder dollar för 10,6 miljoner surfplattor som ska distribueras till studenter inom ramen för projektet.

Även om siffran att Apple kommer att bjuda pĂ„ Fatih-projektet Ă€r kĂ€nd, Ă€r det inte kĂ€nt i nulĂ€get vilka hĂ„rdvaruplattor som kommer att presenteras för projektet. LĂ„t oss se vilka deras rivaler kommer att vara och vilka surfplattor kommer eleverna att anvĂ€nda?

Relaterade Artiklar

Back to top button