En Apple-fan gjorde en “hopfĂ€llbar iPhone”

Trött pÄ att vÀnta pÄ att Apple ska introducera en hopfÀllbar iPhone, designade och producerade tvÄ ingenjörer vÀrldens första hopfÀllbara iPhone.

Marknaden för vikbara telefoner har varit översvĂ€mmad av trenden med hopfĂ€llbara telefoner under de senaste Ă„ren. Efter de första patentenheterna 2008, Samsung 2019, Vi presenterar Galaxy Fold och startade det “vikbara” modet inom smartphones. Senare stĂ€llde Ă€ven Huawei, Oppo och nĂ„gra smĂ„ kinesiska tillverkare upp för att fĂ„ del av denna paj. Men Apple, som inte nĂ€rmar sig denna trend, trots anvĂ€ndarnas önskemĂ„l introducerade inte en hopfĂ€llbar telefon.

Ett Apple-fan, som anammar frasen ” som sin livsfilosofi, gjorde sin egen hopfĂ€llbara iPhone. Om resultatet Den sorten som skulle göra Apples ingenjörer avundsjuka.

Vi presenterar iPhone V (Nej, inte 5)

BiliBili, Àven kÀnt som Kinas YouTube, Àr en av de största teknikkanalerna. channel kavlade upp Àrmarna för att göra det vikbara iPhone-konceptet, som de lÀnge drömt om, till verklighet. Galaxy Z FlipMoto Razr och iPhone Denna smartphone, designad med delar förvandlas till den perfekta hopfÀllbara smartphonen frÄn nÀstan alla vinklar.

Med hjÀlp av den hÄllbara gÄngjÀrnsdesignen och batterisystemet pÄ Moto Razr, displayen och exteriören pÄ Samsung Z Flip, och hÄrdvaran pÄ iPhone, producerade teamet vÀrldens första hopfÀllbara iPhone. undersidan av telefonen lagring och moderkort Den övre delen hÄller ihop batteri, kamera, bluetooth-modul och WiFi-antenn. producerad av 3D-skrivare NÀr delarna placerade i ytterfodralet och skÀrmen kombineras fungerar en hopfÀllbar telefon med alla funktioner smidigt.

Mer Ă€n 1 Ă„r att bygga denna “prototyp” har redan upphetsat dussintals Apple-fans. Du kan till och med skicka ett meddelande till teamet som producerade telefonen. genom sĂ€rskild bestĂ€llning Det har meddelats att det till och med finns de som vill köpa en hopfĂ€llbar iPhone. Teamet uppger dock att de inte har nĂ„got sĂ„dant projekt i nulĂ€get. Nu Ă€r det Apples tur att göra bĂ€ttre ifrĂ„n sig.

Relaterade Artiklar

Back to top button