Freebuds 4 kommer med aktiv brusreducering

Vissa funktioner i Freebuds 4, det nya trÄdlösa headsetet som Huawei förbereder sig pÄ att introducera under de kommande dagarna, dök upp dagar före introduktionen. Officiellt meddelat av Huawei kommer presentationen av headsetet att Àga rum vid ett event som kommer att hÄllas den 19 maj.

Kinesiska teknikjÀtten Huawei 19 maj kommer att hÄlla ett lanseringsevenemang i Kina den Den mest nyfikna produkten av mÀrket, som tros introducera mÄnga produkter, Àr dess nya trÄdlösa headset. Huawei, efter det trÄdlösa headsetet Freebuds 4i, som det introducerade under de senaste mÄnaderna, freebuds 4 Man förbereder sig pÄ att utöka sin trÄdlösa hörlursfamilj med

NÄgra funktioner i headsetet, som vi sÄg designdetaljerna med reklambilder som lÀckt ut under de senaste dagarna, har nu dykt upp. NÀr vi tar en titt pÄ designdetaljerna Vi har inte sett nÄgra större innovationer. Headsetet fortsÀtter designlinjen frÄn den tidigare generationens Freebuds 3. Men jÀmfört med Freebuds 4i ser vi nÄgra förÀndringar i designen. Den viktigaste förÀndringen Àr Freebuds 4:s inte helt i örat; Att ha ett formulÀr som AirPods.

Freebuds 4 kommer med högre ljudkvalitet och lÀngre batteritid:

Headsetet kommer med vissa förbÀttringar vad gÀller batteritid och anvÀndarvÀnlighet. Samtidigt Àr Freebuds 4, som har gjort betydande förbÀttringar i ljudkvalitet, nu en av de viktiga funktioner vi tittar pÄ nÀr vi köper hörlurar. aktiv brusreducering kommer ocksÄ att finnas.

Headsetet som visas pÄ Huawei Mall Àr för nÀrvarande tre olika fÀrgalternativ utseende. Förutom dessa tre fÀrger listade som vit, grÄ och röd, Àr det tÀnkt att det kommer att finnas svarta och silverfÀrgade fÀrgalternativ.

För att lÀra sig alla tekniska detaljer och pris pÄ headsetet kommer evenemanget att Àga rum. Vi fÄr vÀnta till den 19 maj. Under tiden, om du vill ta en titt pÄ det tidigare headsetet i serien, Freebuds 4i, kan du ta en titt pÄ vÄr recensionsvideo nedan.

Huawei Freebuds 4i recension:

Relaterade Artiklar

Back to top button