HÀr Àr politikerna som anvÀnder TikTok i vÀrlden

Ledande politiska personer fortsÀtter att delta i den sociala medieplattformen TikTok, som blir mer och mer populÀr dag för dag. Nu Àr president Erdogan den sista personen som ansluter sig till plattformen. LÄt oss ta en titt pÄ de politiker som anvÀnder TikTok bÄde i vÄrt land och i vÀrlden.

Kina-baserad plattform för sociala medier Tick ​​tackhar vuxit i popularitet de senaste Ă„ren. Enligt inkommande data anvĂ€nder mer Ă€n 1 miljard mĂ€nniskor vĂ€rlden över denna plattform. Faktum Ă€r att fĂ€rsk forskning avslöjar att TikTok till och med har förvandlats till en nyhetskĂ€lla sĂ„vĂ€l som en underhĂ„llningsplattform.

Populariteten för TikTok, som gör det möjligt för andra sociala medieplattformar att förÀndras med sitt korta videoformat, av de ledande namnen Det lÄter dig ocksÄ navigera till plattformen. Nu har en liknande utveckling skett i Turkiet.

Efter mÄnga politiker gick Àven president Erdogan med i TikTok

Enligt nyheterna, president Recep Tayyip Erdogan, den populĂ€ra sociala medieplattformen Gick med i TikTok. Presidenten deltog i plattformen som “rtedigital”. Det sĂ„gs att TikTok-videor förberedda för Erdogan inkluderades i det godkĂ€nda kontot. NĂ„ tusentals följare pĂ„ kort tid Ă€r det nuvarande antalet följare av kontot cirka 95 000. Det kan ocksĂ„ ses frĂ„n kontot att de delade videorna fĂ„r ett högt antal visningar.

President Erdogan Àr inte den första turkiska politiker som gÄr med i TikTok. BorgmÀstare i Istanbul Metropolitan Municipality, annan Àn Erdogan Ekrem Imamoglu Det kan ses att andra ledande namn frÄn vÄrt land, inklusive Mr. Förutom detta MÄnga politiker runt om i vÀrlden Det verkar som att han har ett TikTok-konto.

Kort sagt, i den digitaliserade vÀrlden tillbringar miljarder mÀnniskor större delen av sina dagar pÄ dessa plattformar, politikerna försöker hÄlla jÀmna steg med det. och nu visar det att det vÀnder sig till sÄdana kanaler för att nÄ medborgarna. LÄt oss titta pÄ nÄgra av de politiker som anvÀnder TikTok bÄde i Turkiet och i vÀrlden;

HÀr Àr andra politiker och antal följare som anvÀnder TikTok:

Relaterade Artiklar

Back to top button