Helt nya funktioner anlÀnde i Telegram

Telegram, den mest populÀra onlinekommunikationsplattformen efter WhatsApp, har fÄtt en stor uppdatering som ger mÄnga nya funktioner. LÄt oss ta en titt pÄ dessa funktioner tillsammans.

Telegram, som tog stor fart sÀrskilt efter WhatsApps sekretessuppdateringar, och för nÀrvarande tilltalar en stor publik, har fÄtt nya uppdateringar. Den gigantiska meddelandeplattformen meddelade att den tog med dessa funktioner igÄr.

Företaget förklarade den hÀr stora uppdateringen i detalj pÄ sin hemsida, och vi tÀnkte att vi skulle ge dig den kort, eftersom du kanske har förbisett den.

“Ă€mnen”-funktion dĂ€r du lĂ€ttare kan hitta det du letar efter i en chattgrupp

Telegramgrupper kan innehÄlla tusentals personer, sÄ konversationer kan överlappa varandra. Med den nya uppdateringen kommer du nu att kunna stÀlla in ett Àmne i Telegram och meddelandena om det Àmnet i gruppen kommer att samlas under en enda kategori.

Funktionen “SamlingsanvĂ€ndarnamn” som fungerar som en etikett

Den samlarbara anvÀndarnamnsfunktionen Àr en funktion som gör det enkelt att hitta nÄgon vars meddelanden du vill hitta men vars anvÀndarnamn du har glömt. Du kan tÀnka pÄ det som en etikett.

“ljud-till-text”-funktion som konverterar video till text

Röst-till-text-funktionen, som kan översÀtta vad som sÀgs i videomeddelanden som skickas i Telegram, till text för personer med hörselnedsÀttning har ocksÄ lagts till i Telegram.

Nya animerade emoji-paket

Förnyat nattlÀge för iOS

Reviderat nattlÀge för iOS har nu bÀttre oskÀrpa effekter.

Ändra textstorlek pĂ„ Android

I Telegrams Android-app kommer du att kunna Àndra textstorleken som du vill.

Lade till interaktiva uttryckssymboler och reaktioner som pÄminner om MSN

NĂ€r du trycker pĂ„ Telegram Precis som MSN uttryckssymboler som interagerar med hela skĂ€rmen och reaktioner tillsatta. Vad tycker du om de nya innovationerna? Glöm inte att dela dina tankar med oss ​​i kommentarerna.

KĂ€lla: https://telegram.org/blog/topics-in-groups-collectible-usernames/tr?setln=tr

Relaterade Artiklar

Back to top button