Honor Band 6 lanseras i Turkiet

Honor lanserade sin senaste smarta armbandsmodell, Band 6, till försÀljning i Turkiet. Honor Band 6 erbjuder en smartwatch-liknande upplevelse med sin stora skÀrm, men inte med sina funktioner.

kinesiskt hemelektronikföretag Àraden nya smarta armbandsmodellen tillkÀnnagav tidigare i Är Honor Band 6Den lades ut till försÀljning i Turkiet. Honor Band 6, som har en vÀldigt stor skÀrm jÀmfört med ett smart armband, letar inte efter smarta klockor vad gÀller design och upplevelse, fast inte vad gÀller funktioner.

1,47 tum en stor touch OLED Honor Band 6, som kommer med en skÀrm, jÀmfört med sin föregÄngare en 148 % större skÀrm Det ger en enklare anvÀndning. Honor Band 6, som har en större skÀrm Àn de flesta smarta armband, skapar en smart klockliknande anvÀndarupplevelse.

Honor Band 6 anvĂ€ndare övervakar hjĂ€rtrytmen 24/7 och varnar anvĂ€ndaren i en ovanlig situation. Dessutom gör det smarta armbandet, som har 10 olika trĂ€ningslĂ€gen, det möjligt för anvĂ€ndare som har ett aktivt liv att regelbundet övervaka sin data. Även Honor Band 6 syrenivĂ„n i blodet LĂ„t oss sĂ€ga att du följer den regelbundet.

Bara Den kan anvÀndas i 3 dagar med 10 minuters laddning.Honor Band 6, som erbjuder 14 dagars anvÀndning pÄ full laddning, erbjuder ocksÄ vattentÄlighet upp till 5 ATM. Enligt uttalandet frÄn Honor kommer Honor Band 6 att finnas i tre olika fÀrgalternativ, inklusive i Turkiet. 479 TL Det kommer att ha en prislapp.

Relaterade Artiklar

Back to top button