iOS 16.2:s speciella tillgÀnglighetslÀge avslöjat

Det har avslöjats att i den första betaversionen av iOS 16.2 kommer ett helt nytt anvÀndningslÀge att erbjudas anvÀndarna. Denna funktion, som kallas Special Accessibility Mode, kommer att erbjuda anvÀndarna ett mycket enklare iPhone-grÀnssnitt.

USA-baserade teknikjĂ€tten Apples senaste mobiloperativsystem iOS 16 En ny utvecklarbeta har slĂ€ppts för iOS 16.2 betaversionen avslöjade ocksĂ„ nĂ„gra nya funktioner som kommer till iPhones. Den senaste informationen frĂ„n kĂ€llor med ett Apple-utvecklarkonto Ă€r att det i iOS 16.2 finns en ny “Speciellt tillgĂ€nglighetslĂ€ge“Han visade att det skulle hĂ€nda.

Special Accessibility Mode, som Apple arbetar med, verkar ta iPhones ur den grÀnssnittsdesign du kÀnner till idag. För nÀr denna mod Àr aktiverad, av standardgrÀnssnittet nÀstan allt kommer att förÀndras. Iphone, som kommer att börja ge ett vÀldigt enkelt utseende, kommer ocksÄ att underlÀtta arbetet för anvÀndare som har svÄrt att lÀsa liten text. Eftersom applikationsikonerna pÄ telefonen, till gigantiska proportioner Kommer att ha.

SÄ hÀr kommer iOS 16.2:s anpassade tillgÀnglighetslÀge att se ut

  • Bild #1: Svep nedĂ„t pĂ„ skĂ€rmen för att lĂ„sa upp skĂ€rmen.
  • Bild #2: Enorma appikoner.
  • Bild #3 och #4: Enorma kontaktkort och “tillbaka”-knapp i Meddelanden-appen.
  • Bild #5: Enorma “tillbaka”-knapp i kameraappen.

SpecialtillgÀnglighetslÀge Àr ocksÄ möjlighet till anpassning kommer ocksÄ att presentera. LÀget, som aktiveras genom att trycka pÄ hemknappen eller strömknappen 3 gÄnger i rad, kommer att börja erbjuda olika anpassningsalternativ sÄ fort det aktiveras. AnvÀndarna kommer att veta hur grÀnssnittet kommer att se ut och vilken funktion det kommer att ha. kunna vÀlja.

  • Bild #1: Aktiverar speciellt tillgĂ€nglighetslĂ€ge.
  • Bild #2: VĂ€lja en lista eller tabellvy.
  • Bild #3: Gör anpassade instĂ€llningar för tillgĂ€nglighetslĂ€ge.

En anvĂ€ndare som aktiverar Special Accessibility Mode, som kommer att vara tillgĂ€ngligt i iOS 16.2, kan bara lĂ„sa upp skĂ€rmen. svep bara nedĂ„t pĂ„ skĂ€rmen. Dessutom, i applikationer som meddelanden eller kamera, kan en enorm “tillbaka”-knapp lĂ€ggas till lĂ€ngst ner pĂ„ skĂ€rmen, som ser ut som en primitiv version av “navigeringsfĂ€ltet” pĂ„ Android-telefoner. DĂ€rför Ă€r det extremt bekvĂ€mt för iPhone-anvĂ€ndning. förenklat kommer vara.

  • Bild #1: VĂ€lja objektlayout.
  • Bild #2 och #3: StĂ€lla in knapparna.

Även om det framtrĂ€dande inslaget i iOS 16.2 Ă€r Special Accessibility Mode, Ă€r innovationerna i uppdateringen inte begrĂ€nsade till detta. Nya widgetsVissa större förberedelser pĂ„gĂ„r Ă€ven för iOS 16.2, som uppdateringen av Weather-appen, och tillĂ€ggen till Home-appen. Men nĂ€r denna version kommer att slĂ€ppas Ă€r för nĂ€rvarande okĂ€nt. december 2022Ă€r bland ryktena för iOS 16.2.

Relaterade Artiklar

Back to top button