iPhone 14 Pro kommer inte att levereras till sina Àgare omedelbart

Apple har meddelat att det finns ett lagerproblem pÄ iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max. Enligt företaget kommer leveranser att ske Ànnu senare pÄ grund av covid-19-begrÀnsningen i Kina.

I en nyhet som vi delade med dig under de senaste dagarna, den USA-baserade teknikjĂ€tten Apple, kĂ€nd som den största leverantören foxconnFrĂ„n det som hĂ€nde pĂ„ ‘s fabrik i Kina vi pratade om. Enligt rapporterna deklarerade den kinesiska regeringen en karantĂ€n i en region som inkluderar fabriken. Även i fabriken covid-19 dödsfall pĂ„stods.

Nu befaras det. av Apple Enligt ett officiellt uttalande uppstod lagerproblem för iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max pÄ grund av störningar i Foxconn-fabriken. Med hÀnvisning till det faktum att fabriken körs betydligt mindre, sa Apple-tjÀnstemÀn att konsumenter som köpte iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max de fÄr vÀnta ett tag till de uttrycker.

VÀntetiden i Turkiet ökade till 3-4 veckor!

NÀr vi tittar pÄ Apple Turkiets hemsida; För iPhone 14 Pro till iPhone 14 Pro Max 3-4 veckor gammal Vi ser vÀntetiden. Med de senaste nyheterna, en konsument som kommer att köpa iPhone 14 Pro mer Àn 1 mÄnad Vi ser att det kan fÄ vÀnta. Detta Àr dock inte fallet för standard iPhone 14.

VÀntetiden i Apple Turkey ser ut sÄ hÀr:

I ett uttalande frÄn Apple, anstÀllda prioritera hÀlsa Àr uttryckt. Dessutom fortsatte företaget sina kontakter för att sÀkerstÀlla att fabriken kunde fungera normalt igen. Men kommer dessa anstrÀngningar att bÀra frukt eller inte? OkÀnd

KĂ€lla: https://www.apple.com/newsroom/2022/11/update-on-supply-of-iphone-14-pro-and-iphone-14-pro-max/

Relaterade Artiklar

Back to top button