Lanserar Apple en 12,9-tums surfplatta?

Även om vi Ă€r inne pĂ„ de sista dagarna av 2013 fortsĂ€tter ryktena om Apples nyĂ„rsprodukter. Enligt uppgifter frĂ„n anstĂ€llda pĂ„ Apples asiatiska avdelning arbetar teknikjĂ€tten med en stor iPad-modell.

Trots att vi Àr inne i de sista dagarna av 2013 ÀppleRyktena om s nyÄrsprodukter fortsÀtter. ÀppleEnligt uppgifter frÄn anstÀllda pÄ teknikjÀttens asiatiska avdelning, iPad Jobbar pÄ modellen.

ÀpplefrÄn den asiatiska distributionskedjan DigitimesEnligt nyheterna frÄn , förbereder företaget att slÀppa en 12,9-tums surfplatta. Om som ett datum Àpples hÀndelse i oktober 2014 har faststÀllts.

Dessa förnimmelser Wall Street JournalDet sammanfaller ocksÄ med ryktena som publiceras under sommarmÄnaderna. Wall Street Journal sommaren 2013 ÀppleHan sa om storleken pÄ surfplattan i den nya surfplattanyheten av .

Quanta Computer kommer att tillverka surfplattan

DigitimesEnligt uppgifterna frÄn Àpple Den Taiwanbaserade datortillverkaren producerar detta nya gigantiska tabletsegment. Quanta dator ska göra.

ÀppleIdén om att vara banbrytande för att skapa en trend snarare Àn att följa trenderna bekrÀftas ocksÄ av nyheten om denna 12,9-tums surfplatta, som slÀpptes efter att de befintliga surfplattorna blev mindre och telefon-surfplatta-konceptet som kallas phablet uppstod.

SĂ„ du Ă€ppleVad tycker du om denna nya gigantiska surfplatta frĂ„n ? Är det möjligt för den att fĂ„ fotfĂ€ste pĂ„ marknaden som en framgĂ„ngsrik produkt?

Relaterade Artiklar

Back to top button