Lenovo ThinkPad 8 recension

Lenovos surfplatta med bÀst prestanda kommer. ThinkPad 8 Àr ett utmÀrkt val för arbetsnarkomaner, studenter och de som behöver en surfplatta för underhÄllning. Det verkar dock som att Lenovo behöver lite mer arbete med designen.

bÄde designsÄvÀl som hög prestandaLenovo, som samtidigt har lite problem med att hosta, har en extremt snygg design; Dess prestanda slÀpar dock efter sina konkurrenter. Yoga 8som sedan kommer att presenteras pÄ Ärets CES. ThinkPad 8Han pratade lite om Resultatet Àr ganska lovande för Lenovo.

Lenovo, som har lyckats föra sig lite nÀrmare de stora aktieÀgarna pÄ marknaden i varje led, denna gÄng fönster Det kommer ut med en surfplatta, och Àrligt talat, det retar upp oss ocksÄ.

Om du vill ha ett bord dÀr du kan fÄ hög prestanda utan att offra portabilitet, Lenovo verkar ha hört dig.

Google Nexus 2013 ThinkPad 8, som har nÀstan samma mÄtt som Lenovos nya Windows-surfplatta. Windows operativsystem först och frÀmst kontor Lenovo ThinkPad 8 som anvÀndningsomrÄde dÄ den tillÄter Microsoft-applikationer som t.ex preferensskÀl hÄller pÄ med.

Vad Àr anvÀndningen av mig Office i surfplatta spela ett spel eller InternetThinkpad 8 har olika svar för de som sÀger att de köper den för att surfa.

ThinkPad 8-funktioner

8,3 tum Lenovo ThinkPad 8, 1920 x 1200 Den erbjuder en extremt ljus och tillfredsstÀllande bildkvalitet med sin pixelupplösning.

Intels Bay Trail under denna idealiska skÀrm FyrkÀrnig processor och 2 GB RAM Med den skapar den en bra kraftenhet för Windows-operativsystemet. Dessutom 128 GbThinkPad 8, som Àven erbjuder hÄrddiskutrymme pÄ upp till MicroSD Kortet tillÄter Àven extra minnesutrymme.

Dolby hemmabio

Lenovo ThinkPad 8:s anslutningsfunktioner Àr den del som bör föredras av de som bara jobbar pÄ Internet och inte Àr sÀrskilt intresserade av hÄrdvarufunktioner. WiFi version, sÄvÀl som ThinkPad 8, 4G och LTE/3G Ger anslutningsmöjligheter. Den kan ocksÄ anvÀndas för att öka din internet-, musik- och filmnjutning. Dolby hemmabio har högtalare.

PÄ baksidan av aluminiumkroppen, vilket ger en kÀnsla av soliditet, 10 megapixlar ThinkPad 8, som har en kamera, kan ta bilder som kommer att fylla din högupplösta skÀrm och tillfredsstÀlla dig, eller om du vill. 2 megapixlar Den lÄter dig ringa videosamtal med den frÀmre kameran.

Du kan ansluta din ThinkPad 8, som ocksÄ har en USB-port, till en extern bildskÀrm och till en extern bildskÀrm, sÄ att du kan anvÀnda program som Microfost Office mer bekvÀmt. till tangentbordet Du kan ocksÄ ansluta eller titta pÄ videor. TVdu kan anvÀnda din

Lenovos 450 USDThinkPad 8, som ocksÄ har titeln att vara den första 8-tumssurfplattan med start i , kommer att slÀppas i slutet av januari. DÀr vi kommer att se honom för första gÄngen CES 2014 Det blir Las Vegas.

Relaterade Artiklar

Back to top button