LG G Flex kan reparera sig sjÀlv

En annan egenskap hos LG G Flex, som ses som vacker och anvÀndbar med sin böjda skÀrm och estetiska design, Àr dess förmÄga att reparera sig sjÀlv.

LG:s lansering som svar pÄ Samsung Galaxy Round G Flex Modellen introducerades nyligen. En av funktionerna i telefonen, som ses som vacker och anvÀndbar med sin böjda skÀrm och estetiska design, Àr att den kan reparera sig sjÀlv.

6 tumav en OLED G Flex med display, 177 g i vikt. 720p G Flex, som ligger lite efter med sin skĂ€rm med hög upplösning, vad gĂ€ller processorkraft. Snapdragon 800 en processor och 2GB ramĂ€ger. pĂ„ ryggen 13 megapixlarÅ andra sidan kan vi sĂ€ga att kameran tar tillbaka de program som förlorats frĂ„n skĂ€rmen.

En annan funktion hos G Flex, som verkar vara en enhet som kan möta dina behov vad gÀller hÄrdvara, förklaras inte i detalj. Baksidan av G Flex, som har en belÀggning som anses vara en slags nanoteknik, repor om nÄgra fÄ minuter den kan reparera sig sjÀlv.

FörvÀntas slÀppas med Android 4.2.2, LG:s telefon, som kan anses intressant, kommer att reagera med G Flex-belÀggningen och kurvan pÄ skÀrmen.

Relaterade Artiklar

Back to top button