NÀr kommer funktionen för satellitanslutning pÄ iPhone 14 att slÀppas?

Apple gjorde uttalanden om nödsatellitanslutningsfunktionen som tillkÀnnagavs med iPhone 14. Uttalandet meddelade ocksÄ hur mycket funktionen kostar och nÀr den kommer att vara tillgÀnglig.

USA-baserade teknikjÀtten Apple, som höll ett event i september, iPhone 14 familj hade infört. Den mest slÄende egenskapen hos dessa smartphones Àr, satellitlÀnk med möjlighet att ge nödinformation. AlltsÄ om nÄgot hÀnder anvÀndarna, Àven om telefonen inte fungerar. informera myndigheterna skulle tillhandahÄllas.

Apple har nu gjort anmÀrkningsvÀrda uttalanden om denna viktiga funktion. I de uttalanden som gjorts, bÄde detta system hur mycket pengar kostade det och nÀr det kommer att nÄ anvÀndarna har meddelats. Kom tillsammans, Apples iPhone 14LÄt oss ta en nÀrmare titt pÄ förklaringarna om satellitanslutningsfunktionen i .

Apple spenderade 450 miljoner dollar för nödhjÀlpsteknik via satellit!

I uttalandet pÄ Apples officiella webbplats, full för denna teknik 450 miljoner dollar uppges spenderas. Företaget spenderar det mesta av dessa pengar, som Àr vÀrd för dussintals satelliter i lÄg omloppsbana om jorden. Globalstar spenderat för ett företag som heter Globalstar gjorde ocksÄ förbÀttringar av sina satelliter för att fungera i harmoni med iPhone 14 och integrerade alla markstationer runt om i vÀrlden i detta system.

Satellitfunktionen pÄ iPhone 14 kommer att finnas tillgÀnglig senare denna mÄnad

Funktionen, som implementerades till en allvarlig kostnad av 450 miljoner dollar, i slutet av denna mÄnad kommer att vara tillgÀnglig. Apple uppger att funktionen kommer att aktiveras först i USA och Kanada, och i nÀsta process. kommer att utöka sin rÀckvidd det stÄr. Hur effektiv en sÄdan heltÀckande teknik kommer att bli kommer att framgÄ i framtiden.

KĂ€lla: https://www.apple.com/newsroom/2022/11/emergency-sos-via-satellite-made-possible-by-450m-apple-investment/

Relaterade Artiklar

Back to top button