Samsung Galaxy S kan ha premiÀr den 23 februari 2023

Nya pÄstÄenden har gjorts om Samsungs efterlÀngtade telefoner, Galaxy S23-serien. Enligt en sydkoreansk tidning siktar företaget pÄ att introducera sina nya flaggskeppstelefoner i början av februari 2023.

Den Sydkorea-baserade teknikjÀtten Samsung, som ligger i toppen av smartphonebranschen, har lanserat sina senaste flaggskeppstelefoner. Galaxy S23 Förbereder sig för att slÀppa serien. Varje dag kommer ny information om de telefoner som kommer att slÀppas under nÀsta Är.

Företaget introducerade sin 200 MP-kamera, som sannolikt kommer att anvÀndas i S23 under de senaste veckorna. Dessutom konstaterades att den mest realistiska konceptdesignen av enheten, som förvÀntades tidigare, delades hittills, medan majoriteten av S23-serien kommer att ha Snapdragon-processorer. Nu, ett av de mest nyfikna Àmnena om enheter, Utgivningsdatum Nya anklagelser har dykt upp.

Samsung kan komma att introducera Galaxy S23-serien i februari 2023

Enligt Chosun, en av de största tidningarna i Sydkorea, Àr Samsung redo att marknadsföra Galaxy S23-serien. februari 2023 inriktningshistorik. dina telefoner första veckan i februari kommer att införas; Det stod i rapporten att den kommer att börja sÀljas under de kommande veckorna. Dessutom tillkom att det exakta datumet för releasen kunde vara den 17 februari. PÄstÄendet frÄn februari 2023 stöder ocksÄ tidigare lÀckor.

Dessutom rapporterades det att teknikjÀtten kommer att presenteras vid ett event som kommer att Àga rum i San Francisco, USA. Det hÀr Àr företaget En fysisk introduktion för första gÄngen sedan 2020 bevisat att han kan göra det. Företaget har introducerat mÄnga av sina enheter under de senaste Ären, frÄn Galaxy S21 till den nyligen slÀppta Z Fold4 / Z Flip4, med virtuella hÀndelser.

Det finns inte mycket information om Galaxy S23 för tillfÀllet. Informationen som kom ut i Är Àr att Samsung finns pÄ dessa telefoner. Snapdragon 8 Gen 2 Han hade visat att han skulle föredra processorn. Dessutom kan en rejÀl förbÀttring göras med 200 MP-sensorn pÄ kameran, och designen kan jÀmföras med föregÄende generation. likhet Det gick rykten om att det skulle dyka upp.

Relaterade Artiklar

Back to top button