Spotify Mobile Free SlÀppt

Spotify, som har fÄtt en mycket seriös anvÀndarbas bara nÄgra mÄnader efter att ha kommit in i vÄrt land, började inkludera turkiska annonser efter dess snabba intrÀde. Utöver desktopversionen, som Àr gratis och med annonser, ger Spotify Àven möjlighet att lyssna pÄ obegrÀnsad, högre kvalitet och kommersiell musik pÄ skrivbordet för 5 lira per mÄnad, och ger Àven vÀrldens musik offline till mobila enheter för 10 lira i mÄnaden.

Utöver alla dessa funktioner meddelade Spotify att de skulle slÀppa en gratis och reklamapplikation för mobila enheter efter sitt uttalande och presskonferens förra veckan till Wall Street Journal. Direkt efter denna nyhet började företaget, som öppnade den annonserade tjÀnsten för anvÀndare, att nÄ smarta enhetsanvÀndare gratis online och med annonser.

Spotify, som fortsÀtter att sÀlja sin betalversion valfritt, lÄter dig ocksÄ lyssna pÄ musik av högre kvalitet offline i betalversionen. Det bör dock noteras att de företag som fortfarande innehar upphovsrÀtten till vissa band och sÄngare inte kunde nÄs frÄn Spotify eftersom de inte kom överens.

Klicka för att se vÄr Spotify-videorecension

Relaterade Artiklar

Back to top button