Twitter Ă„terlanserar Grey Tick-funktionen

Den kontroversiella “grey tick”-funktionen pĂ„ Twitter Ă€r tillbaka. Funktionen, som slĂ€pptes för nĂ„gra dagar sedan och avvecklades timmar senare, har nu börjat dyka upp igen.

MiljardĂ€r affĂ€rsman för en enorm budget pĂ„ 44 miljarder dollar Elon MuskTwitter, som domineras av , fortsĂ€tter att göra “dumma” saker, som Elon Musk uttryckte det. Den senaste utvecklingen Ă€r de som kom in i vĂ„ra liv för nĂ„gra dagar sedan och som togs bort inom nĂ„gra timmar.grĂ„ teakDet visar att ‘ Ă€r tillbaka.

I de uttalanden som gjorts frĂ„n Twitter finns det nu i kontona utöver den blĂ„ bocken. “grĂ„ fĂ€sting”-mĂ€rke angavs ocksĂ„. Regering, företag, politiker, influencer mm. Det sades att riktiga konton kunde sĂ€rskiljas frĂ„n Twitter Blues blĂ„ bock, med funktionen som kommer att komma till de framtrĂ€dande verifierade kontona. Det kontroversiella inslaget slĂ€pptes först och togs sedan bort. Nu Ă€r har Ă„teraktiverats.

Det visas pÄ vissa konton, inte pÄ andra!

I vĂ„ra kontroller, grĂ„ bockar pĂ„ Twitter inte aktiverad för alla konton Vi ser. Eftersom kontot som tillhör New York Times, som Ă€r ett verifierat konto, har en grĂ„ bock. Men nĂ€r vi ser pĂ„ vĂ„rt eget konto som Webtekno, eller mĂ„nga “godkĂ€nda” konton runt om i vĂ€rlden, finns det inget sĂ„dant mĂ€rke. Anledningen till detta det Ă€r inte klart.

“Twitter kommer att göra mĂ„nga dumma saker under de kommande mĂ„naderna”

Musk sa i ett inlĂ€gg som han gjorde frĂ„n sitt eget konto, efter att först ha publicerat och sedan tagit bort den grĂ„ bocken, att Twitter kommer att öka under de kommande mĂ„naderna. ‘korkad’ Han sa att han skulle fortsĂ€tta att göra saker, och att de skulle behĂ„lla de saker som fungerade och ersĂ€tta de som inte fungerade:

SÄ hÀr tillkÀnnagavs ursprungligen grÄ teak:

Turbulensen pÄ Twitter hjÀlpte konkurrenterna: Tumblr kommer att sÀlja blÄ bockar med en engÄngsbetalning pÄ $7,99!

Mestadels röran pĂ„ Twitter av dina konkurrenter det fungerar för dig. SĂ„ mycket att den bortglömda Tumblr började vara vĂ€rd för kĂ€nda namn som Ryan Reynolds och Lynda Carter efter att Twitter gick över till Elon Musk. ÄndĂ„, frĂ„n Tumblr Ett anmĂ€rkningsvĂ€rt drag kom.

Tumblr erbjöd inte anvÀndarverifiering förrÀn nu. Vid den sista punkten har denna situation förÀndrats. AnvÀndare, en gÄng gör De kommer att kunna köpa ett verifierat kontomÀrke med en betalning pÄ $7,99. I det hÀr fallet Àr Tumblr nÄgra steg före Twitter. Eftersom anvÀndare pÄ Twitter istÀllet för mÄnadsbetalning De kommer att göra en engÄngsbetalning.

SÄ varför behöver Twitter en grÄ bock?

Det nya grĂ„a bockmĂ€rket kommer att skilja mellan de som faktiskt donerade pengar till Twitter och bytte till ett verifierat konto, och dagens “riktiga” verifierade konton. För den blĂ„ bocken Ă€r nu den som betalar Twitter av vem som helst för vilket konto som helst kan köpas. SĂ„ det hĂ€r mĂ€rket kommer nu bara att visa att en anvĂ€ndare har betalat Twitter.

Den grÄ bockbrickan har samma krav som dagens konton med blÄ bockar. Dessa konton riktiga konton verifierade med dokument och det kommer bara att vara i viktiga mÀnniskor och organisationer.

Men det finns ocksÄ vissa risker:

Den grĂ„ bocken kommer inte att ges till alla anvĂ€ndare som har en blĂ„ bock idag. Även hĂ€r blandas det ihop. Alla som ger pengar till Twitter Ett imiterande konto kommer att kunna fĂ„ ett blĂ„tt godkĂ€nnande. PĂ„ samma gĂ„ng, Kontot som verkligen tillhör denna person kommer ocksĂ„ att ha en blĂ„ bockbekrĂ€ftelse. DĂ€rför kommer anvĂ€ndare nu att ha svĂ„rare att skilja pĂ„ riktiga och falska konton.

Relaterade Artiklar

Back to top button