Vikbar enhetsprognos om Apple frÄn Samsung

Samsung delade med sig av sina förvÀntningar om nÀr Apple kommer att gÄ in i branschen för hopfÀllbara enheter. Apples första hopfÀllbara enhet kommer inte att vara en iPhone, enligt Samsung.

Samsungs mobilavdelning Mobil upplevelse (MX)Idag belyser hon ett Àmne som har pratats flitigt om den senaste tiden. Företaget delade sina förvÀntningar pÄ Apples första hopfÀllbara enhet.

Efter att ha hÄllit ett möte om strategin för vikbara smartphones tillkÀnnagav företaget Apples första enhet med en vikbar skÀrm. lanseras 2024 Han meddelade att han vÀntade. Dessutom, enligt Samsung, kommer denna enhet inte att vara en iPhone.

Apple kommer att lÀgga in vikbara smarta enheter med surfplattor eller datorer:

Enligt Samsung kommer Apples första hopfÀllbara enhet inte att vara en iPhone-modell. TvÀrtom har företaget meddelat att den första Apple hopfÀllbara enheten Àr en surfplatta eller dator vÀntar pÄ att det ska hÀnda. Denna förvÀntning stÀmmer helt överens med ett analysföretag nyligen:

iPhone-anvÀndare byter till Samsung hopfÀllbara telefoner:

Samsung inkluderade ocksÄ en intressant data under mötet. Delar att hopfÀllbara telefoner endast utgör 1 % av smartphonemarknaden, Samsung iPhone-anvÀndare Samsungs övergÄng till vikbara telefoner har ökat 3-4 gÄnger uttryckt.

TeknikjÀtten belyser ocksÄ nÄgra av de problem som behöver lösas i de nuvarande hopfÀllbara enheterna. Företaget delade att smartphones borde vara lÀttare, tunnare och mer hÄllbara, minska vikmÀrket pÄ skÀrmen, skapa en plats för S Pen och förbÀttra kamerorna.

Relaterade Artiklar

Back to top button