Vilken telefon har den bÀsta kameran?

Om du Àr en av dem som stÀndigt delar dina resor, chattar med vÀnner och intressanta stunder pÄ sociala medier med originalramar, vilken telefonkamera skulle du anvÀnda för att ta de bÀsta bilderna?

NÀr kamerorna som lades till telefonerna var en extra funktion, nu rÀcker det inte med en, vi letar efter en kamera pÄ bÄda sidor av telefonen. Dessutom kommer dessa kameror med fler funktioner och bÀttre bildkvalitet varje dag. Hög upplösning, seriebild, autofokus, HD-videoinspelning och mer upplösning.

Men om du Àr en av dem som stÀndigt delar dina resor, chattar med vÀnner och intressanta stunder pÄ sociala medier med originalramar, vilken telefonkamera skulle du anvÀnda för att ta de bÀsta bilderna?

HÀr Àr de 5 bÀsta smartphonekamerorna:

Nokia Lumia 1020

Erfarna och inbitna mobilfotografer kommer att Àlska kameran i Lumia 1020; men om kameran bara Àr en extra för dig och du Àr en vanlig kameratelefonanvÀndare vore det mer logiskt att vÀnda sig till enklare och mer prisvÀrda modeller. För Carl Zeiss-objektiv, LED-assisterad xenonblixt för fokusering och en separat kameramodul med 41 megapixlar och en Nokia Lumia 1020-telefon som kan ta och lagra rÄa bilder Àr som en kamera.

Samsung Galaxy s4

Det kan ta lite tid att verkligen bemÀstra alla kamerafunktioner. Okej, vi kan sÀga att du behöver en inköpslista för att bemÀstra kameran pÄ Samsung Galaxy S4. Men Hej! Du har definitivt en enhet med stor skÀrm som kan göra allt. Med sin 13-megapixelkamera och 1080p-skÀrm kan du fÄnga ramar med skarpa fÀrger och stor kontrast.

Apple iPhone 5S

Kanske var 5S inte en nödvÀndig uppdatering; men den hÀr enheten Àr definitivt den snabbaste och mest avancerade smartphonen i sin tid. NÀr det gÀller kameran sÄ uppfyller den förstÄs förvÀntningarna med Apple-stil. LÀttare nÀr det gÀller megapixelbelastning, men mycket rik pÄ fotograferingskvalitet och möjligheter, den hÀr kameran Àr pÄ 8 megapixlar; LÄt dig dock inte luras av dessa siffror, du kan ta högupplösta bilder och filmer, du kan till och med spela upp högupplösta 120 fps-videor du tagit med hjÀlp av A7-processorn i slow motion och ha bilder som kÀnns som en riktig SLR-kamera.

HTC-ett

HTC One, som vi nÀstan kan kalla den idealiska smartphonen nÀr nÄgra skavanker ignoreras, Àr definitivt en trevlig och bra telefon. Dess kamera Àr ocksÄ extremt bra, om Àn inte sÄ revolutionerande som HTC har projicerat den. 4-megapixelkameran stöds av HTCs UltraPixel-sensor och LED-blixt. Förutom sin bra kamera Àr kameraapplikationen, som har mÄnga funktioner, ocksÄ vÀldigt anvÀndbar.

Nokia Lumia 925

Det ska sÀgas i förvÀg att kamerakunniga Nokia-anvÀndare bör bege sig till Lumia 1020, 925:s Àldre bror, innan de lÀser den hÀr artikeln om de har tillrÀckligt med budget; men om du Àr en av dem som vill ha en Windows-telefon och ta bilder dÄ och dÄ, Àr Nokia Lumia 925 perfekt för dig. Lumia 925, vars 8,7 megapixelkamera stöds av 2 LED-blixtar, föredrar ocksÄ Carl Zeiss-objektiv som sin Àldre bror, har ocksÄ fortsatt Nokias tradition att öka bildkvaliteten för varje steg. 925:an, dÀr man kan fÄ extremt bra bilder med sina extrafunktioner som autofokus, kan till och med bli lite för mycket för sociala mediefotografer.

Relaterade Artiklar

Back to top button