Vivo V25 5G i Turkiet: HÀr Àr priset och funktionerna!

Vivo meddelade att de har tagit sin nya smartphone V25 5G till den turkiska marknaden. Modellen, som kommer att dra till sig uppmÀrksamhet med sin design och tekniska egenskaper, verkar vara ganska konkurrenskraftig med sitt pris.

Börjar dyka upp med anmÀrkningsvÀrda modeller pÄ den turkiska marknaden, in vivogjorde en nylansering idag. Vi, som Webtekno, deltog i denna lansering, som Àr bland de nyaste telefonerna i företaget. V25 5G Det har meddelats att den namngivna modellen officiellt kommit in i Turkiet. SÄ vad erbjuder den hÀr telefonen konsumenterna och hur mycket kommer den att kosta?

Vivos nya smartphone i Turkiet vÀcker uppmÀrksamhet med sin design och tekniska funktioner. Telefonen, som har en design med skarpa linjer, 6,44 tum Den har en AMOLED-skÀrm med FHD+-upplösning. 90Hz uppdatering SkÀrmen med ett förhÄllande pÄ 1 300 nits verkar dra till sig uppmÀrksamhet med sitt höga ljusstyrkevÀrde.

Vi presenterar Vivo V25 5G

Vivos nya smartphone i Turkiet, MediaTek MÄtt 900 drivs av processorn. Stöds av 8 GB RAM och 256 GB lagring, erbjuder telefonen virtuellt RAM-stöd upp till 8 GB. SÄledes kommer denna smartphone att erbjuda prestanda över förvÀntad. Med stöd av ett speciellt vÀtskekylningssystem har telefonen ett batteri med en kapacitet pÄ 4 500 mAh, detta batteri 44 watt snabbladdning LÄt mig berÀtta att det kom med stöd.

De tekniska detaljerna för Vivo V25 5G Àr inte bara dessa. PÄ hÄrdvarusidan kommer sjÀlva telefonen med fullt batteri, laddningsmodul, högström, spÀnning, temperatur och Type-C-ingÄng. 24-stegs skyddssystem PÄ designsidan kommer telefonen med IP54-certifiering. SÄledes Àr Vivo V25 5G mycket vatten- och dammbestÀndig. Med detta, Enligt Vivos uttalanden LÄt oss sÀga att telefonen klarade 42 tusen falltestet, och USB Type-C-kabeln Àr resistent mot 6 000 in- och urkopplingsoperationer.

Vivo V25 5G verkar locka uppmÀrksamhet med sina kamerafunktioner. Eftersom denna smartphone 64 MP upplösning Den har en bakre kamera. Denna OIS-stödda kamera drar ocksÄ nytta av artificiell intelligens. Telefonen, som kommer med en funktion som kallas Bokeh Reflection Portrait, ger utmÀrkta resultat i miljöer med svagt ljus tack vare denna funktion. 64 MP-kameran Ätföljs av en 8 MP ultravidvinkelkamera och en 2 MP makro kamera följer med.

Vivos nya telefon, 50 MP Den har en frÀmre kamera som erbjuder hög upplösning. Denna frÀmre kamera erbjuder en unik upplevelse för anvÀndaren tack vare sin autofokusfunktion. Dessutom en anvÀndare som vill ta en selfie direkt ögat kan fokuseras.

Vivo V25 specifikationer:

SkÀrm6,44 tum, FHD+, 90Hz, AMOLED
ProcessorMediaTek Dimensity 900
Bagge8 GB
Lagring256 GB
Fram kamera50 MP
Backkamera64 MP + 8 MP + 2 MP
Batteri4 500 mAh (44 W)

Vivo V25 5G pris:

Vivo har ocksÄ lanserat en imponerande kampanj för Turkiet. Konsumenter som köpt V25 5G i förbestÀllningsprogrammet inom ramen för denna kampanj Àr helt GÄva vÀrd 3.300 TL de kommer att vinna. Dessa gÄvor tillkÀnnagavs som en officiell boll för FIFA Qatar 2022 World Cup, billaddare, TWS 2 ANC trÄdlösa hörlurar och försÀkring för skÀrmen.

Relaterade Artiklar

Back to top button