Xiaomi 13-design avslöjad

Utformningen av Xiaomis nya telefon 13, som förvÀntas introduceras under de kommande veckorna, har dykt upp. Enligt de delade bilderna kommer Xiaomi 13 att se ut som iPhone 14, Ärets mest omtalade telefon, och det kommer den inte att göra.

Xiaomis nya flaggskepp, som förvÀntas introduceras denna mÄnad, 13 Pro, high-end-modellen av Xiaomi 13-familjen, dök nyligen upp med lÀckta bilder. Xiaomi 13 ProDen stack ut med en annan kamerauppsÀttning Àn 12-serien.

Medan serien fortsÀtter att vara efterlÀngtad, har renderingsbilder av ingÄngsmodellen Xiaomi 13 dykt upp idag. Renderbilder som delas av OnLeaks visar Xiaomi i design kommer att göra nÄgra Àndringar visade.

Xiaomi gÄr över till platt kant och skÀrmdesign som Apple:

Xiaomi 13, som ses pÄ renderingsbilderna, Àr Apples Äterkomst med iPhone 12 Är senare. platt ramdesign kommer att anta. Den bakre kamerauppsÀttningen av enheten, som bestÄr av tre kameror, kommer ocksÄ att vara i form av en fyrkant med rundade hörn. SkÀrmen pÄ enheten kommer att fortsÀtta med den perforerade skÀrmdesignen, men den böjda skÀrmen kommer att elimineras helt.

Enligt den information som hittills erhÄllits om Xiaomi 13, enhetens skÀrm 6,2 tum stor kommer vara. Den hÀr skÀrmen, som kommer att erbjuda en uppdateringsfrekvens pÄ 120 Hz, kommer att innehÄlla en OLED-panel. PÄ processordelen av enheten kommer det att finnas Snapdragon 8 Gen2-chipset, som Qualcomm kommer att introducera nÀsta vecka.

Vi recenserade 12T Pro, Xiaomis bÀsta telefon idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button